уторак, 19. фебруар 2013.

Відійшли у вічність члени Товариства


Відійшли у вічність члени Товариства плекання української культури «Коломийка»



Михайло Рава
     Михайло Рава народився 1946 року, помер 29 грудня 2012 року. Проживав і працював у Сремській Митровиці. Був високоосвіченим і займався приватним підприємнецтвом. Кілька років був членом міської скупштини Сремської Митровиці.
     2003 року, коли товариство «Коломийка» реєструвалося, Михайло також вписався до членів. Вже у перших двох роках по реєстрації «Коломийки» був членом Керівної ради товариства. Інші члени в ньому бачили мудру і досвідчену людину  і найбільш через те обрали його, щоб своїм досвідом поміг товариство поставити на свої ноги.




Славко Ребачек
     Славко Ребачек народився 1924 року, помер 17 лютого 2013 року. Довгі роки проживав у Сремській Митровиці. Протягом цілого свого життя шанував своє українське походження а це доказував своєю присутністю у релігійному житті грекокатолицької парафії Вознесення Господнього у Сремській Митровиці доки мав сили приходити до церкви, у якій брав активну участь у церковному хорі. Зараз по заснованні групи співаків джерельних пісень у ансамблі «Коломийка» став членом цієї групи і з великою любовю співав у цій групі 20 років. 



Славко Ребачек четвертий праворуч.


 Вічна їм пам’ять і подяка!

Нема коментара:

Постави коментар