понедељак, 21. март 2011.

Фестиваль розуму у Сремській Митровиці



Фестиваль розуму у Митровацькій ґімназії
     Третього березня у Сремській Митровиці, в Митровацькій ґімназії, 45 середньошкільників тестували свої ментальні здатності на «Фестивалі розуму». Фестиваль відбувся під покровительством Крайового секретаріату освіти і з підтримкою Міста Сремська Митровиця. У конкуренції були учні середніх шкіл, Митровацької ґімназії, Економської школи «9 травня» та Медичної школи ім. Драґіні Нікшич.
     Основа для змагання є «мозгалица» «Доріс», яка проголошена найкращою головоломкою у 2009 році з боку найзначнішого американського часопису «Games», лідера в області рекреативної математики і логічних ігор.
     Завдання було: було потрібно зложити 24 плитки в обмежиний часв матриці по завданій схемі, сложуючи колір до кольору.
     Перше місце на «Фестивалі розуму» заслужив Олександр Ляхович, учень Економської школи, друге місце Деян Селімович, учень Ґімназії а третє місце Тіяна Майкич, учениця Економської школи.
     Лауреатам змагання з розуму Жівкович – контрольор фестивалю і автор гри «Doris» вручив свою гру «Cube Brick», першу «мозґаліцу» яку видумав. Лауерат першого місця Олександр Ляхович, приємно здивований своїм успіхом, сказав, що змагання було цікавим і не дуже важким.
     Мета змагання, щоб молоді люди осягнули самовпевненість і віру у себе, що здатні виборотися з ріжними проблемами, як і знаходження і промоції талановитих середньошкільників із винятковою лігічною майстерністю.
http://www.sremskenovine.co.rs/uploads/pdf/2610_9.mart%202011.pdf

Нема коментара:

Постави коментар