понедељак, 21. март 2011.

Општинський огляд фольклору Сремської Митровиці

Відбувся општинський огляд музичної творчості
(хорів, оркестрів, фольклорпних груп)

      Општинський огляд музичної творчості у Сремській Митровиці відбувся 20 березня 2011 року у залі Високої школи струковних наук (Педагошка академія). Організатором цьогорічного огляду є Установа плекання культури "Срем". Журі складався з особи Даяна Костич - хореогаф. У категорії фольклору молодших груп брали участь: Фольклорний ансамбль "Бранко Радічевич", Угорське культурно-мистецьке товариство "Срем", Товариство плекання української культури "Коломийка" з танцем "Треба трошки погуляти" під мистецьким керівництвом Миколи Ляховича і у супроводі оркестри у складі Мартин Бандо, Олександр Ляхович і Аніта Ляхович.
     В категорії старших дитячих фольклорних груп виступили: Угорське культурно-просвітне товариство "Срем", КМТ "Досітей Обрадович" з с. Гргуревці, Фольклорний ансамбль "Бранко Радічевич".
     В категорії джерельних фольклорних груп виступили: Товариство плекання української культури "Коломийка", яке представляла мішана вокальна група з піснею "Ой, чий то кінь стоїть", мистецького керівника Богдана Лукач і керівник оркестру Стефан Сем'янів і КМТ "Досітей Обрадович" з с. Гргуревці.
        Оба представника товариства "Коломийка" кваліфікувалися на регіональний огляд фольклору.
Мішана вокальна група 
Дитяча танцювальна група
Мішана вокальна група Товариства "Коломийка" перед виступом на Општинському огляді музичної творчості у Сремській Митровиці 20 березня 2011 року.
Дитяча танцювальна група Товариства "Коломийка" перед виступом на Општинському огляді музичної творчості у Сремській Митровиці 20 березня 2011року, а з ними керівники Славка Канюга і Микола Ляхович.

Нема коментара:

Постави коментар