среда, 27. октобар 2010.

Гості в Сремській Митровиці

Концерт КМТ «Калина» і Петра Закамарка у Сремській Митровиці

     Як розповів Петро Закамарок, голова КМТ «Калина» з Інджії, у цей ювілийний рік для товариства, влаштовано турнею по всіх центрах у Автономному краї Воєводина і на той спосіб відзначується цей ювілей.
     17 жовтня «2010 року влаштовано такий концерт і у Сремській Митровиці. Концерт відбувся у церковному залі грекокатолицької церкви Вознесення Господнього. На початку концерту гостей привітала Анна Ляхович, голова ТПУК «Коломийка» гарними словами і гарними бажаннями для успішних активностей і щоб дочекали іще багато ювілеїв.
     Перед початком виконування програми Петро Закамарок похвалився як товарисво «Калина» рушило вперед від коли він став головою. Розповів про всі успішні виступи товариства у минулому часі.
     Програму почала вокальна джерельна група з кількома гарними піснями. Можемо додати, що ця група у останній час прогресувала і виконування пісень піднесла на вищий рівень. У дальшій програмі Петро Закамарок відспівав десятка пісень у супроводі музики і співаків з диску. Під час виконування дияких пісень затанцювали група (три пари) танцюристів з Кули і Вербасу.  Українські пісні гарні особисто, коли їх виконують якісні оркестри і хори а вибір пісень для концерту був добрий.
    У продовженні концерту знову заспівала вокальна група джерельних пісень у супроводі музики і хору з диску і іще кілька пісень в живому виконуванні.
    Все на кіці скінчилося гарним спілкуванням домашніх людей і гостей.
    Вітаємо КМТ «Калина» з ювілеєм і бажаємо їм успішної праці та, щоб дочекали іще багато ювілеїв з більше секцій і багатою і якісною програмою.

Нема коментара:

Постави коментар