понедељак, 12. август 2013.

Другий, третій і червертий дні Фестивалю "Срем Фолк Фест"

     Цього року фестиваль розширився на чотири міста: Сремська Митровиця, Рума, Обреновац і Шід. Ансамблі кожного вечора міняли місце виступу, так що їх могли бачити набагато більше глядачів.



     Другого вечора у Сремській Митровиці виступили ансамблі: Аргентини, Полщі, Еспанії, Греції, Грузії та України. Ансамбль "Ровесник" показав кілька гарних хореографій і знову показали мешканцям Сремської Митровиці яка прикрасна українська культура.






     Третього дня виступили: Італія, Румунія, Македонія та домашнє Товариство плекання української культури «Коломийка» яка виконала хореографію «Вітайте в Карпати». Виступ «Коломийки» знову захопив глядачів, за що були нагороджені оваціями. Український ансамбль «Ровесник» виступав у Обреновці.
     Четвертого дня фестивалю у Сремській Митровиці виступили: Македонія, Еспанія та Булгарія. Ансамбль «Ровесник» виступав у Румі.

     І так закінчився іще один дуже успішний Міжнародний фестиваль фольклору «Срем Фолк Фест», який уславився вже на цілий світ. Кожний учасник поніс із собою прикрасні враження з цьогорічного фестивалю, так що наступного року знову можемо очікувати ансамблі з цілого світу.  

Нема коментара:

Постави коментар