среда, 4. мај 2011.

Зміни у керівництві ТПУК "Коломийка"

Обрано нового голову Керівної ради
     На першому засіданні Керівної ради по Річних Зборах  Товариства плекання української культури "Коломийка" головним завданням було обрати голову, заступника голови та секретара КР-и. Анна Ляхович, яка була головою КР-и чотири роки, у двох мандатах, подякувала на показаному довір'ї і співпраці іншим членам та відмовилася від можливості бути знову обраною головою КР-и через числинні обов'язки у сім'ї, праці і Національній раді. Всі висловили їй вдячність і похвалу на її дотепершній праці.
     За нового голову КР-и обраний  мистецький керівник Фольклорного ансамблю "Коломийка" Микола Ляхович. Він відмовлявся від того обов'язку, бо і так вже багато працює з ансамблями але на кінці, коли інші наполягали, згодився. Це на окремий спосіб йому визнання на його дотеперішній праці, бо його велика заслуга, що фольклорний ансамбль осяг високий рівень презентації української культури і став популярним у місті і набагато ширше.
     Заступником голови КР-и обрано Івана Ворінського, який вже кілька мандатів був членом КР-и і є членом Національної ради Українців Сербії. Секретарим обрано Анкіцу Лукач (Душенько), яка активна у ансамблі від самих початків а на останніх Річних Зборах обрана до Керівної ради.
      Новообраним керівникам Товариства плекання української культури "Коломийка" гратулюємо і бажаємо успішної праці!
Микола Ляхович

1 коментар:

  1. Багато успіхів і надалі у праці цілого Ансамблю,а новообраному Голові КР багато сили, розуму і витривалости - і до того ще багато радости і втіхи від осягнутих успіхів......
    З любов’ю
    Надія Ляхович

    ОдговориИзбриши