понедељак, 28. новембар 2011.

"Коломийка" в Інджії



Концерт КМТ «Калина» - Інджія
     Культурно-мистецьке товариство «Калина» з Інджії влаштувало Концерт у Культурному центрі Інджії у неділю, 27 листопада 2011 р. На цьому концерті вони бажали представити свої найновіші досягнення, нові пісні, яких записали і видали на новому компакт- діску.
     Концерт відкрив голова КМТ «Калина» Петро Закамарок і привітав значних гостей, Посла України у Сербії Віктора Недопаса, радника посольства Олександра Кириченка та секретара Юрія Мансвєтова і голову міста Інджія Ґорана Єшіча.

     Глядачів та домашнє товариство привітали п. Віктор Недопас та Ґоран Єшіч. Після того чергували на сцені: Вокальня група товариства «Калина», Чоловіча вокальня група товариства «Калина» та соліст Петро Закамарок. Вони співали українські пісні, які записані на новому компакт-діску.
     Щоб концерт був мистецько цілісним і більш цікавим домашні запросили гостей, Товариство плекання української культури «Коломийка» з Сремської Митровиці та Филипа Пронека, декляматора з Кули.
     Танцюристи «Коломийки» виконали три танці: «Гуцулка», «Коломийка» та «Гопак» а Мішана вокальна група товариства «Коломийка» виконала пісню «Гей, гей соколи!». 


   Глядачам дуже подобалися танці і пісня «Коломийки» за що їх щидро нагородили оплесками. Филип Пронек сказав один фірш.

   По концерті всі гості та учасники концерту почастувалися закускою у Будинку пенсіонерів. Тут іще спонтано люди собі влаштували забаву співаючи українських пісень та іще і потанцювали.   

Нема коментара:

Постави коментар