петак, 30. јул 2010.

Початок співпраці

Прийом Делегації з Тернополю у уряді Сремської Митровиці
З ансамблями з України на 7. Фестиваль української культури «Калина» прибула і офіційна делегація у складі: керівник делегації Галайко Андрій Василєвич, начальник відділу культури і туризму Тернопільської районної державної адміністрації і члени: Гук Тат’яна Іллівна, завідувач сектору управління зовнішних зносин, зовнішної економічної та інвестиційної діяльності Тернопільської обласної державної адміністрації; Гураль Ірина Петрівна, головний спеціяліст управління зовнішніх зносин, зовнішно економічної та інвестиційної діяльності Тернопільської обласної державної адміністрації; Зарицька Наталія Остапівна, член управління зовнішніх зносин, зовнішно економічної та інвестиційної діяльності Тернопільської обласної державної адміністрації.
Цю делегацію з Тернополю прийняв заступник мера Сремської Митровиці Срдян Козліна у Будинку учнів. На цій зустрічі були іще присутні голова Національної ради української спільноти Сербії Мирослав Калинюк, голова і члени Організаційної ради 7. Фестивалю «Калина» Петро Ляхович, Анна Ляхович і Микола Ляхович.
Срдян Козліна запропонував делегації з Тернополю, щоб винайшли у їхній області подібне місто до Сремської Митровиці, щоб почати навязувати контакти з початку у пропозіціях у чому могли б в майбутньому співпрацювати. Після того кроку могло б розширувати співпрацю в галузях культури, освіти і культури, туризму, розміном студентів і на кінці і економікою. Є бажання, щоб одного дня між тими містами склалися і побратимські відносини.
У приємній атмосфері делегація обдарила заступника мера імпрезами і промотивними матеріялами міста Тернопіль. Срдян Козліна обіцяв у найскоріший час вислати промотивного листа у якому представить місто Сремську Митровицю і про всі можливості, якими розполягається.

Нема коментара:

Постави коментар