недеља, 1. август 2010.

2007 рік - "Коломийка" у Вішеграді

"Коломийка" у Вішеграді

У суботу, 12 травня Фольклорний ансамбль Товариства "Коломийка" гостював у місті Вішеград, у Республиці Серпській на культурній маніфестації "Сокольські дні". Маніфестацію організувало домашнє КМТ "Соко", а виступали ансамблі з ріжних країн з оточення.
Ансамбль "Коломийки" там дуже добре прийнятий, так, що побували там аж два дні. Танцюристи відвідали усі знаменитості того району, а також були в "Кустурічиному селі".
На ці гастролі їздив тільки молодіжний фольклорний ансамбль, а виконали хореогафії "Українська сюіта" і "Чабанські ігри".
І знову "Коломийка" залишила гарне враження на присутних у Спортивній залі Вішеграду, за що вони нагородили бурхливими оплесками, а організатори обіцали запросити їх і на наступний рік.
На ці гостролі їздили і члени керівництва Товариства "Коломийка": голова Анна Ляхович, заступник голови Іван Мороз, член Керівної ради Іван Ворінський, та мистецький керівник Микола Ляхович. Вони там мали нагоду стрінутися з Послом України в Босні і Герцеговині, який був дуже радий поговорити з українцями з Сремської Мітровиці...

Нема коментара:

Постави коментар