четвртак, 26. јул 2012.

Повідомлення про подію - «Срем Фолк Фест 2012»

На жаль, ансамбль народного танцю "Червона калина" і оркестр народних інструментів Цетру культури "Березіль" не приїдуть на "Срем Фолк Фест"!
*****************************************************************


     Вже традиційний, 9. Міжнародний фестиваль фольклору «Срем Фолк Фест 2012» відбудеться у Сремській Митровиці з 9. по 12 серпня 2012 року.
    Організатором фестивалю є Центр культури «Сірміумарт» а покровитель місто Сремська Митровиця.
     Крім ансамблю з Гвінеї, який по перший раз бере участь у «Срем Фолк Фесті»-і, свою участь на цьогорічному фестивалі підтвердили і ансамблі з Болгарії, Греції, Туреччини, Летонії, Естонії, Нірляндії, України, Босні і Герцеговини, Хорватії, Словачинни та Сербії.
    
     У продовженні контактів між містами Сремська Митровиця та Тернопіль, мер Сремської Митровиці Браніслав Недімович вислав запрошення голові міста Тернопіль Сергію Надалу, щоб вислав один ансамбль з Тернопіля на цьогорічний фестиваль «Срем Фолк Фест 2012».
    У відповідь на це запрошення голова міста Тернопіль Сергій Надал вислав мерові міста Сремська Митровиця Браніславу Недімовичу підтвердження, що на Міжнародньому фестивалі «Срем Фолк Фест 2012» Тернопіль представлять художні колективи: ансамбль народного танцю «Червона калина» та оркестр народних інструментів Плацу культури «Березіль» ім. Л. Курбаса.


     У Сремській Митровиці всі радо очікують, щоб почався так улублений фестиваль фольклору а українці Сремської Митровиці, щоб у тій нагоді стрінути своїх земляків з Тернопіля.

1 коментар:

  1. Браво дорогі друзі, так і продовжуйте натхненно як і до тепер працювали. Вам рівних немає, нехай каже хто що хоче.
    Марія РТВ

    ОдговориИзбриши