недеља, 18. децембар 2011.

Святий Миколай у Сремській Митровиці


Ой, хто, хто Миколая любить

     З цією піснею діти сьогодні дочекали святого Миколая у грекокатолицькій церкві Вознесення Господнього у Сремській Митровиці.
     У неділю, 18.  грудня, по закінченні Богослужіння до церкви заходить св. Миколай а всі дивляться на нього, а найбільше діти. Питаються вони, чи приніс Він подарунки для них. Який бе це був св. Миколай як би не приготовив гарні подарунки для добрих дітей. І діти знають це і тому сьогодні прийшли у більшому числі до церкви ніж звичайно. Але вони окремо приготовлялися ля приходу св. Миколая, приготовили для Нього гарних пісень та декламацій.

    Святий Миколай їх уважно слухав, а діти перше заспівали «Ой, хто, хто Миколая любить» а далі деклямували спільно або поодиноко віршів про св. Миколая.

     Це діти з наймолодшого ансамблю «Коломийка» і ті, які відвідують уроки віронауки. По закінченні програми дітей похвалив св. Миколай а тому, що вони такі добрі і добре научаються обдарив всіх подарунками. Обдаоив він і всіх інших дітей, які того дня прийшли до церкви.

    Домашній парох, о. Зеновій Вовк запросив батьків та дідусів та бабусів щоб приводили дітей на уроки віронауки, щоб і наступного року було першепричасників.


Нема коментара:

Постави коментар