уторак, 16. новембар 2010.

5. річниця "Калини"

5. річниця КМТ «Калина»

Вокальна група "Калини" і голова Петро Закамарок
     Культурно-мистецьке товариство «Калина» з Інджії відзначило 5. річницю від засновання. Святочна маніфестація відбулася у неділю, 14. листопада ц.р. У прикрасному культурному центрі міста Інджія зібралося багато українців, щоб спільно з ювілатами відзначити цей значний ювілей.
Голова СКУ п. Євген Чолій
     Товариство «Калина» іще так не дуже активне на всіх полях української культури. Воно має вокальну групу традиційних пісень, співаків солістів, вишивальну секцію і дітей-декляматорів, котрі вчаться української мови на уроках української мови з елементами національної культури.
     На цьому святі товариство представилося піснями у викрнанні вокальної групи і соло співаком Петром Закамарком, який і привітав гостей на початку програми а також розповів про розвивання молодого товариства.
"Коломийка" виконує "Чабанські ігри"
     Молоде товариство мало щастя і велику честь, що цими днями у Сербії знаходився голова Світського Конґресу Українців п.Євген Чолій і що він був присутній в залі. Він навіть і звирнувся до глядачів а ювілантів вітав з ювілеєм.
     Програму доповнило своїми прикрасними українськими танцями Товариство плекання української культури «Коломийка» з Сремської Митровиці. Танцюристи «Коломийки» виконали три танці і своїм якісним і величавим виступом звисилили числених глядачів.
"Коломийка" виконує "Українську сюіту"
"Коломийка" виконує "Гопак"
      Господарі запросили гостей до ресторану «Асторія» на перекуску і продовження спілкування.






















Нема коментара:

Постави коментар